BLI MEDLEM

Byaföreningen är till för att skapa kontakt mellan nya och gamla Möckelö-Svibybor samt för ALLA som vill stödja byaföreningen och att följa och föra fram de boendes intressen när det gäller områdenas planering och utveckling.

Styrelsen jobbar helt ideelt i föreningen och är tacksam för all hjälp vi kan få.

Som medlem i föreningen är du välkommen med förslag till olika aktiviteter eller gemensamma insatser i byarna och att ta upp olika aktuella  saker till diskussion och eventuella vidare åtgärder.

Alla medlemmars insatser är välkomna och uppskattas lika mycket! Som medlem i föreningen får du dessutom förmånligare hyra på Thuregården.

Medlemskapet kostar 10€ per vuxen medlem boende i Möckelö-Sviby och för övriga medlemmar

Du kan bli medlem genom att göra det via vår boka online -