_M3M3497.jpg

BLI MEDLEM

Byaföreningen är till för att skapa kontakt mellan nya och gamla Möckelö-Svibybor och att följa och föra fram de boendes intressen när det gäller områdenas planering och utveckling. Som medlem i föreningen är du välkommen med förslag till olika aktiviteter eller gemensamma insatser i byarna och att ta upp olika aktuella  saker till diskussion och eventuella vidare åtgärder. Alla medlemmars insatser är välkomna och uppskattas lika mycket! Som medlem i föreningen får du dessutom förmånligare hyra på Thuregården.

Medlemskapet kostar 10€ per medlem och år.

Högst uppe i högra hörnet , ser du en liten rund boll och log in - den kan du använda för att hålla reda på dina egna bokningar och få uppdateringar från föreningen automatiskt , och föreningen ser inte din information - utan den ser bara du .

Tack för ditt meddelande!